Velden zijn niet correct ingevuld

Uw woning aanpassen of uitbreiden

Een woning verbouwenMet een verbouwing van uw woning kunt u alle kanten op. Is uw keuken eigenlijk te klein om te functioneren als echte woonkeuken? Wilt u kunnen genieten van de lentezon in uw eigen tuinkamer? Met enkele functionele aanpassingen zoals het uitbreken van muren en het bouwen van een uitbreiding kunt u al snel veel meer effectieve ruimte in gebruik nemen. Aannemersbedrijf Lahuis BV is al jaren de vertrouwde aannemer voor particulieren in de omgeving van Smilde (gemeente Midden Drenthe), Diever (gemeente Westerveld) en de gemeente Assen.

Het beste resultaat is voor ons vanzelfsprekend

Wij zorgen dat uw verbouwing zonder problemen verloopt, van timmerwerk en metselwerk tot en met installatiewerk en domotica. Hiervoor staan wij garant dankzij onze goede werkvoorbereiding en strakke planning. Als regelend aannemer sturen wij alle betrokken partijen aan en gaan wij voor de optimale samenwerking met als hoofddoel: het eindresultaat dat u voor ogen heeft. Wij gaan voor de perfecte afwerking en bij ons is afspraak nog echt afspraak!

Verbouw woning te Smilde

Verbouw woning te Smilde

Verbouw woning te Smilde

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Op basis van uw wensen en tekeningen kunnen wij een eerlijke offerte voor u opstellen. Wilt u uw wensen door ons laten uittekenen? Ook dat kan. Wij adviseren u graag.


Contactformulier