Velden zijn niet correct ingevuld

Utiliteitsbouw: van kantoor tot productiehal

Voor onze zakelijke opdrachtgevers werken wij veelal in een bouwteam. Dit geeft ons de mogelijkheid om de plannen grondig te inventariseren, de juiste partners te zoeken voor het bouwteam en u als opdrachtgever optimaal te adviseren met betrekking tot kwaliteit en kosten. Met meer dan 50 jaar ervaring in de industriële (ver)bouw kunnen wij u met onze ervaring van dienst zijn voor het verbouwen van uw (productie)bedrijf, kantoor, instelling of school om voor u de ideale werkomgeving te creeren. Naast werkzaamheden in diverse productiebedrijven werken wij veel voor instellingen zoals dokterspraktijken, gezondheidscentra en kinderdagverblijven.

Planning en werkvoorbereiding als basis voor kwaliteit

Een goed doordacht plan met daarin een gedetailleerde werkvoorbereiding en planning is voor ons de basis van de kwaliteit die wij leveren. Op de bouw worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen zodat wij de werkzaamheden veelal uitvoeren zonder dat uw (productie)proces hier hinder van ondervind. Indien gewenst passen wij onze werktijden aan aan uw organisatie.

Met een bouwteam worden alle betrokken partijen op elkaar afgestemd
Bij grote projecten wordt een bouwteam samengesteld waar regelmatig overleg mee plaatsvindt

Foodsector / voedingsmiddelenindustrie

Wij werken veel voor de foodsector. Dit betekent dat wij bekend zijn met het werken volgens HACCP-richtlijnen en maatregelen nemen om de productieprocessen zo min mogelijk te verstoren. Meer over de voedingsmiddelenindustrie


Contactformulier