Velden zijn niet correct ingevuld

Onze werkwijze

Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid, zorgvuldigheid en kwaliteit. Dit ziet u in eerste instantie al in de door ons uitgebrachte offertes terug. Onze offertes zijn helder, duidelijk en compleet met weinig tot geen verrekenbare posten. Zo weet u als opdrachtgever direct wat uw investering gaat bedragen.

De werkwijze van Aannemersbedrijf Lahuis in Smilde

Een heldere offerte op basis van uw bouwtekeningen

Wanneer u het tekenwerk voor uw (verbouw)plannen al heeft laten uitvoeren kunt u bij ons een offerte aanvragen. Wij komen dan bij u langs om de werkzaamheden op te nemen en met u door te spreken en dan geven wij u ook duidelijk aan wanneer u de offerte kunt verwachten. Als er nog geen tekenwerk is en het betreft een project van enige omvang dan maken wij een schetsontwerp. Op basis van dit schetsontwerp kunnen wij verder praten over de invulling van uw plannen en eventueel een eerste kostenraming maken. Ook is dit schetsontwerp voldoende voor vooroverleg met de gemeente. Dan  kunnen wij de offerte uitbrengen waarin dan ook de kosten voor het indienen van de bouwaanvraag zijn opgenomen.

Onze gedegen voorbereiding leidt tot het beste resultaat

Wanneer wij voor u aan de slag mogen maken wij de opdrachtbevestiging op en wanneer wij deze getekend retour hebben ontvangen dan wordt  de werkvoorbereiding opgestart en wordt er een planning gemaakt. Met de uitvoering van de werkzaamheden wordt gestart als alle levertijden bekend zijn en wij op basis daarvan de planning rond hebben. Op de bouwplaats werken wij met vakkundige medewerkers en daarvan is de voorman of uitvoerder uw vaste aanspreekpunt. Daarnaast wordt ieder project meerdere keren per week bezocht door de projectleider om de uitvoering door te spreken en in te spelen op uw eventuele vragen of wijzigingen. Bij grotere projecten is er regelmatig overleg in de vorm van een bouwvergadering en het samenstellen van een bouwteam.

'Bouwen doe je samen'

Aan het eind van het proces worden de werkzaamheden opgeleverd en hiervan wordt een verslag gemaakt. De eventuele opleverpunten worden door ons snel opgelost. Doordat wij de werkzaamheden vanaf de werkvoorbereiding tot en met de oplevering op een professionele manier uitvoeren en ons houden aan de gemaakte afspraken komen wij in samenwerking met u tot een succesvol eindresultaat. Lahuis BV staat dan ook voor: 'bouwen doe je samen'!