Velden zijn niet correct ingevuld

Gespecialiseerde aannemer voor de voedingsmiddelenindustrie

Als geen ander weten wij als aannemer hoe het werkt in de voedingsmiddelenindustrie. Zo werken wij al meer dan 60 jaar voor verschillende bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Uiteraard volgens de HACCP-richtlijnen. Het adequaat afschermen van de werkplek ten opzichte van de productieruimte is dan ook een zeer belangrijk onderdeel in dit proces. Voor opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie werken wij tevens vaak met specifieke materialen. Als VCA-gecertificeerd aannemer is tot slot het zorgen voor veilige werkomstandigheden vanzelfsprekend.

Productieprocessen zo min mogelijk verstoren

Onze flexibiliteit is een sterk pluspunt. Tijd is geld en wij begrijpen dat het productieproces zo min mogelijk verstoord mag worden. Zo kunnen wij op aangepaste tijden werken om de overlast beperkt te houden. In nauw overleg met u als opdrachtgever zorgen wij ook voor de juiste logistieke routing.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Op basis van uw wensen en tekeningen kunnen wij een eerlijke offerte voor u opstellen. Wij adviseren u graag.


Contactformulier