Velden zijn niet correct ingevuld
bedrijfsbus

Uw aannemer sinds 1932

Aannemersbedrijf Lahuis BV werkt al ruim 80 jaar voor bedrijven en particulieren. U kunt er dus op vertrouwen dat uw project in goede handen is. Van omvangrijke bouwprojecten in de industrie tot het bouwen en verbouwen van particuliere woningen.

De 5 zekerheden van Aannemersbedrijf Lahuis BV:

  1. Afspraak is afspraak
  2. Een eerlijke offerte zonder verrassingen
  3. Uw project volledig uit handen genomen
  4. Een optimaal resultaat dankzij een degelijke werkvoorbereiding
  5. Aandacht voor veiligheid

1. Afspraak is afspraak

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede planning is. Dankzij onze gedegen werkvoorbereiding wordt niets aan het toeval overgelaten. Zo voorkomen we dat uw bedrijfsprocessen hiervan hinder ondervinden (of de overlast tot een minimum wordt beperkt) en zien wij het als vanzelfsprekend uw project binnen de gestelde planning af te ronden. Bij Lahuis BV is afspraak dan ook nog echt afspraak en daar steken wij onze hand voor in het vuur.

2. Een eerlijke offerte zonder verrassingen

Bij een bouwproject kunnen de kosten voor onvoorzien werk snel oplopen. Het laatste dat u wilt is extra kosten voor meerwerk. Een offerte is toch niet voor niets een inschatting van de kosten? Dankzij onze precieze calculatie op basis van uw bouwtekeningen komen wij tot een eerlijke offerte waar kosten voor meerwerk zoveel mogelijk voorkomen worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig!

3. Uw project volledig uit handen genomen

Lahuis BV ontzorgt. Als regelend en coördinerend aannemer zorgen wij dat alle processen op de bouwplaats soepel verlopen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van samenwerkende partners kunnen wij alle discplines optimaal op elkaar afstemmen en houden wij het tempo in de bouw hoog. Zo kunt u zorgeloos de voortgang monitoren en hoeft u zich niet met randzaken bezig te houden. Wij zeggen dan ook niet voor niets: 'bouwen doe je samen'.

4. Een optimaal resultaat dankzij een degelijke werkvoorbereiding

Men zegt wel eens: 'een goed begin is het halve werk'. Dat geldt zeker voor Aannemersbedrijf Lahuis BV. Wij steken veel zorg en aandacht in onze gedegen werkvoorbereiding. Zo voorkomen wij onvoorziene problemen en denken wij altijd een aantal stappen vooruit. Door onze manier van werken is geen project ons te groot en leveren wij kwalitatief uitstekend werk binnen het gestelde budget, en binnen de afgesproken planning.

5. Aandacht voor veiligheid

Wij vinden veiligheid zeer belangrijk. Als opdrachtgever wilt u erop kunnen vertrouwen dat wij veilig werken om ongevallen op de bouw te voorkomen. Om dit te kunnen waarborgen zijn wij VCA-gecertificeerd. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een training levensreddende handelingen voor het volledige personeel. Zo weet elke medewerker hoe te handelen bij ongevallen of andere calamiteiten.

Aannemersbedrijf Lahuis in Smilde